Luokka Arkisto: Seksiä tänään

Naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen

naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen

Naisen orgasmi Naisten Itsetyydytys Masturbointi Useimmiten naisen orgasmi syntyy klitoriksen ja/tai vaginan stimulaatiosta, mutta sen voi saada myös unissaan tai pelkistä mielikuvista. Niin kestossa kuin voimakkuudessa voi olla isoja eroja. Tämän takia klitoriksen stimulointi esimerkiksi kielellä pillun nuolemisen yhteydessä on ensiarvoisen tärkeä, mikäli haluat tuottaa kumppanillesi hyviä orkkuja. Ehdottoman tärkeä on tutustua myös muihin naisen erogeenisiin alueisiin, kuten rintoihin, huuliin, pakaroihin, lantion alueeseen tai vaikka niskaan. Mies: näin tyydytät naisen sängyssä Miehelläni on sellasiakin päiviä että hänen laukeaminen tuppaa tulemaan etuajassa jolloin mun tyydyttäminen voi jädä vähän kesken mutta en ole ottanut pulttia koska yleensä menee hyvin. Vaan vien nuoleminen /sormeilu ja imuttelu loppuun asti. Niin nuolee usein vain kielen kärjellä ja vain klitoriksen kärjestä - käyhän. Haluatko tietä, miten pillun nuoleminen tehdän oikein? Me tarjoamme sinulle parhaat vinkit suuseksin antamiseen naiselle.

Naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen - Pillun nuoleminen

Trimmaa siis kynnet lyhyemmäksi ja poista kaikki terävät kulmat. Lähteenä oli Kari Heusalan, naisen seksuaalisuus. Pasanten suuseksilappuja, jotka voi asettaa nuoltavan kohdan ja kielen väliin. Nuole samalla klitorista ja kuuntele naisen reaktioita. Ensimmäinen asia on varmastikin se, että et ajattele vain omaa orgasmiasi. Blogiini on saavuttu paljon hakusanoilla tyyliin miten naiselle orgasmi, miten pitä hyväillä klitorista, neuvoja orgasmin saantiin, miten tyydyttä kumppani, jne. Jatka hitaita ja pitkiä vetoja jonkin aikaa. Siinä vaiheessa kun kuuluu oaah olet löytänyt sen. Nuolaise hänen ulompia häpyhuulian. Kaikki naiset ovat erilaisia ja suomeksi sanottuna diggaavat eri asioista, eikä ylläolevat ohjeet päde kaikkiin pimppeihin tällä planeetalla. naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen Ohjaa kumppanisi seisaalleen ja asetu polvillesi hänen jalkoväliinsä. Siksi jonkinlainen vastaus ensin kysymykseen miksi nainen ei halua, vaikka haluttomuudesta täytyisikin kirjoittaa ihan kokonaan oma merkintänsä. Kysy omalta kumppaniltasi kumpi on hänelle mukavampi vaihtoehto ja aja partasi sen mukaisesti. Kerro hänelle kuinka hyvältä hän tuoksuu ja tuntuu. Nämä ovat tietenkin hyvin keskeisessä roolissa silloin, kun puuhastelet kumppanisi pillun parissa ja siksi sinun tulee olla varsin suvereeni näiden asioiden kanssa. Hyväile nännejä, pussaile kaulaa, päläpälä. Vinkki 6: Älä keskity vain klitorikseen tai peniksen kärkeen Älä keskity vain kumppanisi kehon ilmeisimpiin paikkoihin. Jos tämän jälkeen nainen on jo tarpeeksi kiihottunut (tarpeeksi märkä ja lihakset ovat rentoutuneet yhdyntän voi toki siirtyä, mutta tällöin kannattaa hyväillä samanaikaisesti klitorista. Muista se etuseinä, naiset tykkä siitä.

Vinkit: Naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen

Kaikki tuhmat jutut hoidetaan pimeässä peiton alla ja pidetän tarkka huoli siitä, ettei kumpikaan vahingossakaan sano sanaakaan. Jos vain teeskentelet nauttivasi suuseksistä, ei se parane vastaisuudessakaan. Vinkki 1: Hyvä hygienia on välttämätöntä. Tästä lähin kaikki vinkit ovat lähinnä pro-tason juttuja, jotka rakentuvat kahden ensimmäisen kohdan pälle. Jos annat suuseksiä miehelle, muista peniksen kärjen lisäksi koko peniksen varsi, kivekset, väliliha ja esinahan alue. . Kun hieman hidastat tahtia, saatat huomata, että seksissä on paljon muutamin kuin se muutaman sekunnin kestävä orgasmi. Nainen ei ikinä päse orgasmiin asti, jos tunnelma ei ole kunnossa. Tämä pieni nyppy on kuitenkin vain klitoriksen. Koska me olemme huolissamme suomalaisten miesten taidoista, halusimme kerätä parhaat vinkit pillun nuolemiseen yhteen artikkeliin ja kukapas osaisi nämä jutut paremmin selostaa kuin m:in Adina Rivers. naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Naisen tyydyttäminen klitoriksen nuoleminen"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *