Luokka Arkisto: Seksiä tänään

Alaston hieroja rentouttava hieronta helsinki

eli kuivakuppaus käsittely, joka on erittäis tehokas ja kivuton hoitomuoto esim lihaskalvojen avaamiseen ja verenkierron parantamiseen. aurinkoisia ja rentouttavia kesäpäiviä. Vahvuuteni on hyvä kehon ja mielen tuntemus. Voit tulla hoitoon luottavaisin mielin tietäen. Hieronta sopii hyvin niin naisille kuin miehillekin, myös sinulle, joka treenaat. Olet lämpimästi tervetullut hierontaan! NÄIN HYÖdynnÄT tarjouksen, paina Lisä ostoskoriin -painiketta ja osta tarjous.

Alaston hieroja rentouttava hieronta helsinki - Rentouttava

Ystävällisin terveisin, hieroja Snellman. Kokemusta hieronnasta hänellä on jo yli 12 vuotta. Hieronta, eri hierontatekniikoita yhdistellen rätälöin asiakkaan parhaaksi miellyttävän ja tehokkaan hoidon, olipa kyseessä stressi tai lihasperäisen kivun aiheuttama vaiva. Hieronta nopeuttaa palautumista ja vähentä stressiä. Voit ostaa/käyttä 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi. Valitettavasti en tee kotikäyntejä. Hoitohuone sijaitsee hyvällä paikalla Lauttasaaressa, ja voit pysäköidä autosi aivan talon eteen. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena. Rentouttava kokovartalohieronta 65, kesto: 60min. Hieronta on erinomainen lisä sekä kuntoutujan että urheilijan lihashuoltoon. Vastaanotollani Helsingin Tölössä urheilijoiden kehonhuollossa arvioidaan aina hieronnan tarve harjoitus- ja kilpailuohjelmiin suhteutettuna. Hieronnasta saat tehokkaan avun esimerkiksi tietokonetyöskentelyn jumiuttamiin hartioihin. Egyptiläisen hieronnan juju on syväkudoshieronnassa, joka rentouttaa lihaksia tehokkaasti, kuitenkin ollen asiakkaalle miellyttävän tuntuista. Syvähieronta (Deep tissue massage) 85, kesto: 90min.

Tantra: Alaston hieroja rentouttava hieronta helsinki

Hieron jokaisen asiakkaan juuri heidän toivomalla tavalla, koska hieronnan tarve on aina yksilöllistä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sen lisäksi, että jo aiheutuneet lihasjumit voidaan huoltaa kuntoon, hieronta on avainasemassa myös vammojen ehkäisyssä, koska se lisä lihasten ja jänteiden joustavuutta. (Tarjoukset voimassa.5-19.7.2018 asti. Hieroja Adam Elnahas on opiskellut ja työskennellyt Egyptissä.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Alaston hieroja rentouttava hieronta helsinki"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *